ISTRAGA PROŠIRENA I NA 3. MAJ

Uhićenja zbog Uljanika: Akcijom obuhvaćeno 12 bivših čelnika, na terenu 100 policajaca

Dusko Marusic/PIXSELL
Autori: Vecernji.hr, Hina
26.03.2019.
u 10:31

Večernjem listu je potvrđeno da je istraga proširena i na 3. maj.

Policija i tužiteljstvo započeli su u utorak ujutro na istarskom području uhićenja i pretrage domova i poslovnih prostora u kriminalističkom istraživanju kojim je obuhvaćeno 12 bivših čelnih ljudi Uljanik grupe. Na meti policije je bivša uprava na čelu s Giannijem Rossandom. 

Večernjem listu je potvrđeno da je istraga proširena i na 3. maj. Hini su u MUP-u potvrdili da je policijski ured za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta u suradnji sa Županijskim državnim odvjetništvom rano ujutro počeo s uhićenjima te pretragama domova i uredskih prostora na istarskom području.

Kriminalističkim istraživanjem bit će obuhvaćeno 12 osoba, a provest će se veći broj pretraga domova i službenih prostora, kazala je Hini glasnogovornica MUP-a Marina Mandić. Dodala je da je kriminalističko istraživanje vezano uz "provođenje restrukturiranja brodogradilišta iz Rijeke, odnosno poslovanje grupe poduzeća".

Zbog veličine i složenosti ove akcije u kojoj sudjeluje više od 100 policajaca ustrojen je stožer koji koordinira sve aktivnosti, a u MUP-u kažu da očekuju "da će radnje trajati tijekom cijelog današnjeg dana".

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije