Uhićenom B.P. na graničnom prijelazu Bijeljina, brčanski sud odredio pritvor

15.09.2017.
u 18:13

Postupajući po prijedlogu Tužiteljstva Brčko distrikta, Osnovni sud u Brčkom odredio je pritvor B. P.(37), koji je prije dva dana uhićen na graničnom prijelazu Bijeljina, prilikom ulaska u BiH iz susjedne Srbije.

B. P. se sumnjiči za kazneno djelo prevare, a pritvor od jednog mjeseca određen mu je zbog opasnosti od bijega, budući da je nakon počinjenja kaznenog djela pa sve do nedavnog uhićenja bio nedostupan domaćim organima gonjenja.

Nakon realizacije međunarodne tjeralice Tužiteljstvo Brčko distrikta je po privođenju osumnjičenog u prostorije te pravosudne institucije obavilo njegovo ispitivanje te je odmah podiglo optužnicu protiv njega, priopćeno je iz brčanskog Tužiteljstva.

Optužnicom, koja je ubrzo i potvrđena pred Osnovnim sudom u Brčkom, optuženi se tereti da je s jedinom osobom ugovorio prodaju automobila, a nakon što mu je kupac platio cijenu nije mu predao vozilo, već ga je prodao trećoj osobi.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije