prijedor

Ušao u policijsku postaju i udario šefa smjene

policija
20.06.2016.
u 11:28

Policijski službenici Policijske postaje Prijedor 1 sinoć su u 21:40 sati u prostorijama ove policijske postaje uhitili osobu inicijala M. Š.(1975) iz Prijedora zbog počinjenog kaznenog djela "Napad na službenu osobu u vršenju službene dužnosti".

Naime, osumnjičeni je neposredno prije uhićenja ušao u policijsku postaju u vidno pijanom stanju i uz uporabu pogrdnih riječi odmah po ulasku bez ikakvog povoda šefu smjene u policijskoj postaju zadao dva udarca zatvorenom pesnicom u predjelu glave, nakon čega uhićen, piše N1.

Izvršenim alkotestiranjem kod M. Š. je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,34 g/kg. Policijski službenik je prilikom napada zadobio lakše tjelesne ozljede.

U tijeku je rad na dokumentiranju i kompletiranju predmeta nakon čega će Okružnom tužiteljstvu Banja Luka, Područni ured Prijedor biti dostavljeno izvješće o počinjenom kaznenom djelu i počinitelju.

Centar javne sigurnosti Prijedor najoštrije osuđuje svaki napad na policijske službenike prilikom obavljanja službenih poslova i zadataka, te će svaki ovakav napad prioriteno biti predmet utvrđivanja prekršajne ili kaznene odgovornosti odgovornih osoba. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije