OPORAVLJA SE U BOLNICI

Užas kod Otočca: Pijani mladić (19) traktorom pregazio dijete (10)

06.07.2020.
u 16:27

Protiv vozača (19) traktora nadležnom sudu biti će proslijeđen optužni prijedlog zbog upravljanja traktorom pod utjecajem alkohola.

Teško ozlijeđeno dijete (10) na koje je u nedjelju oko 20 sati u Sincu kod Otočca naletio traktorist (19) pod utjecajem alkohola od 1,11 promila, stabilno je i od zadobivenih ozljeda se oporavlja u Općoj bolnici Gospić, potvrdila je za 24sata ravnateljica bolnice. Policija je očevidom na mjestu nesreće utvrdila da je 19-godišnjak prilikom pretjecanja drugog, zaustavljenog traktora, naletio na dijete koje mu je istrčalo s desne strane.
Traktorom je udario u dijete i prešao preko njega. Srećom, djetetu nisu povrijeđeni vitalni organi, već je pretrpjelo lomove i višestruke udarce od kojih se do daljnjeg oporavlja u bolnici. Protiv vozača (19) traktora nadležnom sudu biti će proslijeđen optužni prijedlog zbog upravljanja traktorom pod utjecajem alkohola.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije