pretreseno 25 lokacija

Velika akcija tuzlanske policije: Uhićeno 13 osoba, zaplijenjena droga i oružje

klix.ba
22.10.2020.
u 21:30

Pripadnici Uprave policije MUP-a Tuzlanske županije danas su na području četiri grada u ovoj županiji proveli akciju u kojoj su uhitili 13 osoba. Zaplijenili su drogu, duhanske proizvode te veće količine oružja.

Glasnogovornica Uprave policije MUP-a TŽ  Amra Kapidžić kazala je da je istraga trajala više mjeseci, a proveo ju je Odsjek za borbu protiv zloporabe droga u suradnji s drugim organizacijskim jedinicama.

"Pretresi su obavljeni na 25 lokacija na području Tuzle, Kalesije, Srebrenika i Lukavca, po naredbama Županijskog suda u Tuzli, a tom prilikom je pronađena droga, koja će biti predmet vještačenja, veća količina duhanskih proizvoda, veća količina oružja, digitalne vage, laptopi, mobiteli i telefonske kartice", precizirala je Kapidžić, piše Klix.ba. 

U akciji je uhićeno 13 osoba koje se sumnjče za kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i stavlja u promet opojne droge, a trenutno se nad njima vrši kriminalistička obrada. Tijekom petka oni će biti predani u nadležnost Županijskog tužilteljstva u Tuzli.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije