3-1 ZA HRVATSKU

VIDEO Pogledajte prekrasan gol Andreja Kramarićaaaaaa!!! Hrvatska slomila Kanadu

Andrej Kramarić
Goran Stanzl/PIXSELL
27.11.2022.
u 18:43

Podsjetimo, Andrej Kramarić vratio je Hrvatsku u život i svojim prvim pogotkom za 1-1

Hrvatska i Kanada igraju utakmicu drugog kola Svjetskog nogometnog prvenstva u Kataru. Zabio je svoj drugi pogodak Andrej Kramarić . Opet je zabio Kramarić! Sjajna momčadska akcija i još bolja egzekucija Andreja Kramarića, prvo lažnjak pa onda udarac danas zlatnom ljevicom. 

GOL POGLEDAJTE OVDJE 

Podsjetimo, nije moglo početi gore. Već u drugoj minuti povela je Kanada. Loš je bio ulazak utakmice hrvatske reprezentacije, ubacio je Buchanan, a brzonogi Alphonso Davies je pokraj Juranovića skočio i zabio glavom, Livaković nije mogao ništa. Andrej Kramarić vratio je Hrvatsku u život.

Hrvatska je poravnala protiv Kanade! Raspoloženi i rastrčani Kramarić je poentirao i zabio prvi pogodak kockastih na 22. izdanju svjetskog prvenstva. Perišić je podvalio za napadača Hoffenheima koji je provukao loptu pokraj Borjana.  

Vatreni su preokrenuli utakmicu pred kraj prvog dijela! Marko Livaja je primio loptu na rubu šesnaesterca i sjajnim udarcem uz desnu stativu svladao Borjana.  Livaja je postao prvi nogometaš Hajduka koji je starter za Hrvatsku na Svjetskom prvenstvu još od 2006. godine. Tada je na Svjetskom prvenstvu u Njemačkoj starter bio Niko Kranjčar.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije