Droga

Vitežanka dilala sa suprugom dilala, policija joj u grudnjaku našla heroin

18.09.2015.
u 06:15

U vozilu je pored bračnog para kao suputnica bila i vozačeva majka i sestra s maloljetnim djetetom starosti oko tri godine

Službenici Odjela krim-policije MUP-a Srednjobosanske županije su u užem gradskom području Travnika zaustavili i kontrolirali vozilo marke VW-Polo zbog sumnje da se vozač i suputnici u vozilu mogu dovesti u vezi s kaznenim djelima zloupotrebe opojne droge. Izvršenim pretresom osoba i vozila pronađen je heroin i speed.

Pretresom A. T., rođene 1982. godine, iz Viteza u grudnjaku je pronađeno pet aluminijskih pakiranja u kojemu je, sumnja se, heroin, a pretresom vozila kojim je upravljao njen suprug Z. Đ., rođen 1984., iz Zenice, pronađeno je PVC pakiranje s oko deset grama heroin - potvrdili su jučer iz MUP-a. Inače, u vozilu je pronađena i kutijica s manjom količinom speeda te nešto novca za koju se sumnja da potiče od prodaje narkotika sredstava.

U vozilu je pored bračnog para kao suputnica bila i vozačeva majka i sestra s maloljetnim djetetom starosti oko tri godine.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije