dobio veliku kaznu

Vozač kamiona iz BiH napravio 17 prekršaja odjednom!

ilustracija
13.04.2019.
u 09:15

U ranim jutarnjim satima 11. travnja, službenici prometne policije Salzburga na kontrolnom punktu Kuchl zaustavili su šleper s poluprikolicom slovenskih registarskih tablica.

Razlog zaustavljanja bilo je prekoračenje brzine, 23-godišnji državljanin BiH vozio je šleper 94 km/h na mjestu gdje je ograničenje 80 km/h.

Policijski službenici odlučili su se za malo detaljniji pregled vozila i vozača koji ih je gotovo šokirao. Teret u šleperu – 22,3 tone krumpira – bio je potpuno neosiguran, objavila je austrijska policija, prenosi Radiosarajevo. 

To nije sve, pokazalo se da državljanin BiH ima dvije čipovane vozačke kartice koje su obvezne za profesionalne vozače. Dvije kartice je naizmjenično koristio kako bi prikrio zakonom propisani ritam vožnje i obveznih odmora.

Na kraju je državljanin BiH zaradio prijavu zbog ukupno 17 administrativnih prekršaja! Morao je položiti sigurnosni depozit od 4.000 eura, a druga vozačka kartica mu je oduzeta.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije