NESREĆA U SARAJEVU

Vozač koji je usmrtio jednu osobu pušten na slobodu

policija
22.02.2016.
u 12:42

Vozač automobila BMW, 26-godišnji Armin Muratović, koji je u četvrtak u večernjim satima u sarajevskom naselju Stup automobilom usmrtio 53-godišnju Fikretu Salman, pušten je na slobodu.

Županijsko tužiteljstvo ŽS zatražilo je ranije od Općinski sud u Sarajevu da se Muratoviću odredi pritvor zbog, kako su naveli, opasnosti ponavljanja kaznenog djela i mogućeg bijega. 

Međutim, u Sudu su odlučili da mu odrede mjere zabrane, odnosno oduzmu putovnica i ograniče kretanje, te su ga pustili na slobodu. Kako saznaje N1, Tužiteljstvo će se žaliti na ovu odluku Općinskog suda.

Podsjetimo, Muratović osumnjičen da je, vozeći BMW X5, udario u improvizirana metalna kolica koja je ispred sebe gurala 53-godišnja Fikreta Salman.

Kolica su se od siline udara zanijela i udarila u parkirano priključno vozilo Lambert. Nesretna žena pala je na asfalt te, usljed teških ozljeda, preminula na mjestu događaja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije