zvornik

Za devet mjeseci četiri napada na policajce

policajac
ilustracija
13.10.2019.
u 10:42

Policijska uprava Zvornik je u proteklih devet mjeseci evidentirala četiri kaznena djela napada na policajce.

Kaznenim zakonikom Republike Srpske propisana je kazna od šest mjeseci do pet godina, ako je službenoj osobi nanesena tjelesna ozljeda ili mu je prijećeno uporabom oružja.

Zadnji napad dogodio se u Šekovićima, gdje je uhićena osoba inicijala S.L. iz Šekovića, zbog kaznenog djela napad na službenu osobu u vršenju službene dužnosti.

Prilikom kontrole automobila “škoda”, koji je vozio 12. listopada u noćnim satima, S.L. je naglo pokrenuo vozilo i tom prilikom udario vozilom policijskog službenika nanijevši mu ozljede, nakon čega se udaljio u nepoznatom pravcu.

Iz Policijske uprave Zvornik su potvrdili da je S.L. uhićen, a o svemu je obaviješten dežurni tužitelj Okružnog javnog tužilteljstva Bijeljina.

Policijski službenici nastavljaju s poduzimanjem daljnjih mjera i radnji u cilju kompletiranja i dokumentiranja predmeta, nakon čega će, nadležnom tužiteljstvu, biti podnesen izvještaj za navedeno kazneno djelo.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije