u bijegu je

Za ubojstvo načelnika krim-policije u Prijedoru osumnjičen Adel Kabaš iz Sarajeva

24.03.2022.
u 19:34

Adel Kabaš iz Sarajeva, koji je u bijegu nakon što je sudjelovao u ubojstvu Mehmeda Meše Ramića u Sarajevu u prosincu prošle godine, dovodi se u direktnu vezu sa ubojstvom načelnika kriminalističke policije PU Prijedor Radenka Bašić.

Podsjetimo, u Prijedoru je u ponedjeljak ujutro načelnik kriminalističke policije Radenko Bašić ubijen iz vatrenog oružja kad je krenuo na posao. Do ubojstva je došlo u 6:53 sati u naselju Pećani u kojem je živio ubijeni. Počinitelj je Bašiću prišao s leđa i likvidirao ga.

Policija je odmah opkolila cijeli grad u potrazi za ubojicom. Nešto kasnije policija je objavila foto-robot osumnjičenog na kojem se, kako se ispostavilo, nalazi upravo Kabaš, prenosi Klix.

Interpol je ranije raspisao tjeralicu za Kabašem zbog ubojstva u Sarajevu u prosincu prošle godine. On je nakon ubojstva, koje se dogodilo u sarajevskom naselju Pofalići u nedjelju, 12. prosinca 2021. pobjegao u Crnu Goru.

Zbog Ramićevog ubistva policija je uhapsila Amela Jašarevića zvanog Šaja, Edvina Imamovića i Igora Zuku.

Kako piše Srpskainfo, sam podatak da je Kabaš za sada glavni osumnjičeni za ubojstvo potvrđuje i sumnja da se ovdje radi o naručenom ubojstvu.

"Sam način izvršenja i hladnokrvno pucanje u glavu čovjeku, potvrđuje da se radi o profesionalnom ubojstvu. Osim pronalaska Kabaša, važno utvrditi i tko je naručio ubojstvo", rekao je ovaj izvor.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije