nesreća u Hrvatskoj

Zadar: Pijanom vozaču iz BiH auti poispadali na autocestu!

Foto: 24sata.hr/čitatelj
1/3
29.02.2020.
u 11:42

Državljanin BiH prevozio je osobna vozila na kamionu i prikolici iz smjera sjevera u smjeru juga. U jednom trenutku je izgubio nadzor nad vozilom te je probio zaštitnu ogradu i prešao na drugu stranu autoceste te je u njega udarilo osobno vozilo

Vozač iz BiH izazvao je nesreću kod Zadra u petak nešto prije ponoći. 

- Sinoć oko 23.40, između Zadar 1 i Zadar 2, državljanin BiH prevozio je osobna vozila na kamionu i prikolici iz smjera sjevera u smjeru juga. U jednom trenutku je izgubio nadzor nad vozilom te je probio zaštitnu ogradu i prešao na drugu stranu autoceste te je u njega udarilo osobno vozilo zagrebačkih registracijskih oznaka. Četiri auta koje je prevozio su ispala s kamiona. Imao je 0,84 promila alkohola. Nitko nije ozlijeđen, a nastala je velika materijalna šteta. Promet je otvoren u 5.25 u smjeru juga, a u smjeru sjevera tek u jutros nešto prije 10 sati - rekli su za 24sata iz zadarske policije.

Foto: 24sata.hr/čitatelj

- Došao sam možda dvije minute nakon sudara. Skoro sam se zabio u njih. Sve je bilo puno krhotina, ispričao je čitatelj 24sata o prometnoj nesreći. 

- U sudaru je sudjelovalo teretno vozilo koje je prevozilo druge automobile. Neki su ispali na autocestu i završili na suprotnoj strani autoceste. Sve je bilo zatvoreno. Ostaci auta su bili i 100 metara od mjesta sudara. Neki su odlučili voziti unatrag do izlaza da se maknu s autoceste - rekao je čitatelj.

Foto: 24sata.hr/čitatelj

Autocesta je na tom dijelu bila zatvorena gotovo cijelu noć! Promet u smjeru sjevera pustili su tek nešto prije 10 sati u subotu. Čitatelj koji je snimio fotografije kaže kako su neki vozači koji su naletjeli na sudar od straha vozili unatrag prema prvom izlazu.

Zadarska policija rekla je da nitko nije ozlijeđen.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije