Cazin

Zaposlenica lažno prijavila krađu, s mužem otuđila utržak kladionice

22.03.2016.
u 07:00

Supružnici su priznali kako su lažno prijavili kazneno djelo te da su uz obostrani dogovor protupravno prisvojili novac odnosno dnevni utržak sportske kladionice “Premier” u iznosu od 2280,42 KM te inscenirali kazneno djelo

Nakon što je prije tri dana zaposlenica sportske kladionice “Premier” u Cazinu prijavila policiji kako je njezinu radnu kolegicu fizički napala nepoznata osoba, prilikom čega joj je otuđila dnevni utržak, slučaj je u potpunosti rasvijetljen. Naime, prema podacima MUP-a USŽ, 18. ožujka 2016. u 21.10 sati telefonski je policijsku postaju kontaktirala Z. T. (49) iz Cazina te prijavila da je u dvorištu njezine obiteljske kuće nepoznata osoba fizički napala njezinu radnu kolegicu E. M. (23) iz Cazina i iz ruku joj otela PVC vrećicu u kojoj se nalazio utržak sportske kladionice u kojoj je zaposlena.

Ozljeda u predjelu glave

S obzirom da je E. M. imala vidnu ozljedu u predjelu glave, upućena je u Dom zdravlja Cazin, a nakon toga i u bolnicu u Bihaću gdje su joj utvrđene lakše tjelesne ozljede. Nakon izvršenog očevida te konzultacija s dežurnim tužiteljem, nastavljena je daljnja istraga. Dana 19. ožujka policijski su službenici operativnim radom na terenu prikupili određene informacije, kao i videozapise, te su u 11.45 sati u prostorije policijske postaje usmeno pozvani prijaviteljica E. M., (1993.) i njezin suprug A. M. (1992.), oboje iz Cazina.

Lažno svjedočenje

Tijekom informativnog razgovora supružnici su priznali kako su lažno prijavili kazneno djelo te da su uz obostrani dogovor protupravno prisvojili novac odnosno dnevni utržak sportske kladionice “Premier” u iznosu od 2280,42 KM te inscenirali kazneno djelo. Po nalogu suca izvršen je pretres kuće koju koriste supružnici i tom prilikom je pronađen dio otuđenog novca u iznosu od 1560 maraka koji je stečen kaznenim djelom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije