ISTRAGA

Zaštitara bacili iza rešetaka jer je treći put teško pretukao gosta Mileniuma

aleksa
VL FOTO
11.12.2013.
u 10:08

Glasnogovornica Marija Markanović kaže da se napad dogodio oko tri sata iza ponoći, ali je cijeli slučaj tek sutradan prijavljen policiji

Zaštitar Aleksa Arsenić (21) zvani Arsena iz Banje Luke uhićen je zbog sumnje da je u noćnom klubu “Milenium” teško pretukao sugrađanina Stefana G. (22).

- U klubu je došlo do gužve, koja se nastavila na ulici. Arsenić je tom prilikom napao i šakama po licu izudarao Stefana G. koji je zadobio prijelom nosne kosti i dijela vilice. Motiv sukoba još se istražuje, a Arsenić je zadržan na kriminalističkoj obradi. Ovo je treći put ove godine da je Arsenić prijavljen za nanošenje teških ozljeda i svi slučajevi će biti objedinjeni u jedan kazneni postupak - kažu iz policije.

Izvan kluba

Glasnogovornica Marija Markanović kaže da se napad dogodio oko tri sata iza ponoći, ali je cijeli slučaj tek sutradan prijavljen policiji.

Boris Udovčić, vlasnik noćnog kluba “Milenium”, tvrdi da se tučnjava nije dogodila u klubu i da u njoj nije sudjelovao Arsenić, niti bilo koji radnik Mileniuma.

- Preko vikenda u klubu nije bilo nikakvih sukoba, ali je u noći došlo do masovne tučnjave na parkiralištu ispred mikokreditne organizacije “Mikra”, koji je 20 metara udaljen od kluba. To je bilo posle zatvaranja oko 3.15 sati i u tučnjavi je sudjelovalo 30-ak osoba, uglavnom mlađih momaka. Bio sam očevidac tučnjave i ja sam i pozvao policiju. Ne znam zašto je Aleksa uhićen, jer on ništa nije kriv - tvrdi Udovčić, ističući da je zaštitar u to vrijeme unutra s konobarima sjedao.

Nije bio vani

- Aleksa uopće nije izlazio vani i nije mi jasno kako je netko njega mogao prijaviti. To što se događalo na parkiralištu nema nikakve veze s klubom. Koliko mi je poznato u pitanju je obračun između dvije skupine mladića iz banjolučkih naselja Borik i Ante Jakića. Sve sam gledao iz automobila, a mislim da su tu tučnjavu snimile i kamere s obližnjeg videonadzora i na njima će se vidjeti da Aleksa uopće nije izlazio iz kluba - zaključio je Udovčić. No, zaštitar je zadržan u jednomjesečnom pritvoru, i to jer bi boravkom na slobodi mogao utjecati na svjedoke, ali i bojazni da bi mogao ponoviti kazneno djelo, potvrdila je glasnogovornica Maja Đaković Vidović.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije