PROBLEMI

Zbog nereda huligana i paljenja automobila dio mještana ostao bez struje

22.09.2021.
u 19:00

Zbog požara u tunelu Lendava nakon zapaljenja vozila suca utakmice Velež - Borac oštećen je i energetski kabel zbog čega dio općine Jablanice nema napajanje električnom energijom.

Nogometni susret Veleža i Borca prekinut je u 82. minuti nakon što su navijači upali na travnjak. Neposredno prije toga nogometaši gostujuće momčadi postignli su drugi pogodak za vodstvo 2-0.

Službene osobe su nakon toga prekinule susret. Direktor Nogometnog kluba Borca Dejan Lukendić izjavio je nedugo nakon susreta kako je fizički napadnut u Mostaru. Zatim je u tunelu malo prije ponoći presretnuto vozilo glavnoga suca susreta Sabrije Topalovića s kojim su se u tome trenutku nalazila dvije službene osobe s utakmice, pomoćnik Admir Šehović i supervizor suđenja Adnan Alispahić. Napadači su palicama i metalnim šipkama razbili stakla nakon čega su ubacili baklju u vozilo koje se nakon toga zapalilo, izvijestili su iz MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije u Mostaru. Dodali su kako je u napadu tjelesne ozljede zadobio Alispahić kojemu je pomoć ukazana u Domu zdravlja u Jablanici.

Podsjetimo, stadion Veleža je suspendiran na 6 utakmica, kazna klubu 10.000 KM i oduzeta 3 boda. Predsjednik Veleža Šemsudin Hasić kažnjen je sa dvije godine zabrane vršenja funkcije

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije