Teška krađa

Zeničanin (27) uhićen zbog krađe mobitela i više tisuća KM u Neumu

storyeditor/2023-06-20/Plaza-Neum-puna.jpg
07.07.2023.
u 18:20

Odjel kriminalističke policije Policijske uprave Čapljina uhitio je osobu inicijala S. G. (1996.) iz Zenice zbog osnovane sumnje da je počinila kazneno djelo teške krađe.

Osumnjičenom se stavlja na teret da je 5. srpnja u jednom hotelu u Neumu s recepcije otuđio mobitel i veći iznos novca (više tisuća KM), navodi se u priopćenju Ministarstva unutarnjih poslova Hercegovačko-neretvanske županije (MUP HNŽ-a). Policijska postaja Neum operativnim radom na terenu locirala je osumnjičenog koji je, u suradnji s Policijskom upravom Čapljina, lišen slobode i priveden u Policijsku postaju Neum.

Provedenom kriminalističkom obradom policijskih djelatnika Policijske postaje Neum osumnjičeni je u cijelosti priznao izvršenje kaznenog djela koje mu se stavlja na teret. Slijedi podnošenje izvješća nadležnom tužiteljstvu o počinjenom kaznenom djelu. Da su se kradljivci već ranije aktivirali i u Hrvatskoj, potvrdili su iz Policijske uprave primorsko-goranske. Kako stoji u službenom priopćenju, policija je u proteklih nekoliko dana zaprimila sedam prijava o počinjenju kaznenih djela krađe na plažama. Riječ je o krađama torbi i naprtnjača s različitim predmetima koje su ostavljene bez nadzora na plažama. Kako se ovakvi događaji ne bi ponovili, iz policije pozivaju na oprez.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?