nesreća

Zeničanin (75) smrtno stradao pri povratku s proslave Sv. Ante

14.06.2016.
u 08:00

U teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila jučer poslije 14 sati u mjestu Kaonik kod Busovače poginuo je 75-godišnji Zeničanin Tomislav Jerković. S njim je u smrskanom vozilu bila i supruga koja je, prema posljednjim informacijama, prošla s lakšim ozljedama. Nesretni supružnici su se u kritičnom trenutku vraćali kući u mjesto Janjac, između Travnika i Zenice, i to s proslave Sv. Ante.

- U silovitom sudaru su sudjelovali kamion mercedes, koji je vozio 38-godišnjak iz Visokog, i vozilo peugeot, kojim je upravljao 75-godišnjak iz Zenice. Tragična nesreća dogodila se na magistralnoj cesti M-5, kod skretanja za Kiseljak i Busovaču. Promet se na ovoj dionici odvijao jednim trakom naizmjenično. Tek bi se trebale utvrditi točne okolnosti kobnog sudara. Osim vještačenja vozila i njihove brzine, naređena je i obdukcija tijela. Uz pomoć prometnih inspektora, istragu vodi županijska tužiteljica Milica Đolto , kažu iz MUP-a Srednjo- bosanske županije.

Kako neslužbeno doznajemo, kaminom je upravljao Amir Herceglija, vozač poduzeća “Ovako”. Zbog siline udara vatrogasci su morali rezati lim kako bi došli do unesrećenog starca, koji do dolaska u Dom zdravlja više nije davao znakove života. Unatoč liječničkim naporima, nije mu bilo spasa.

Prema prvim rezultatima očevida, Tomislav se vozilom uključivao iz Busovače na cestu Travnik - Lašva te, vjerojatno zbog lošeg vremena, nije vidio nadolazeći kamion. •

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije