ZAŠTO OTKAZ JURČIĆU?

Crni Dinamovi rekordi: Najlošiji učinak, poraz...

'Dinamo Zagreb\'s coach Krunoslav Jurcic (L) and his Real Madrid counterpart Jose Mourinho embrace before their Champions League Group D soccer match at Santiago Bernabeu stadium in Madrid November 22
'FELIX ORDONEZ'
08.12.2011.
u 00:24

Nakon što je Zdravko Mamić otkazao ugovor Kruni Jurčiću nakon što je "izvukao sedmicu", donosimo tri najveća rekorda Dinama...

Samo Žilini i Dinamu sedam kod kuće
Dinamo je uz Žilinu jedini klub koji je na svom terenu primio sedam pogodaka u Ligi prvaka. No, Slovaci su ipak malo gori, jer od Marseillea su prošle sezone izgubili sa 0:7.

Najlošiji učinak ikada u Ligi prvaka

Plavi su postali 12. momčad u Ligi prvaka koja nije uzela ni bod, ali uz sve to ima i najgoru gol-razliku u povijesti, -19. Dosad je najgori bio Spartak, Rusi su 2002/03. imali -17!

Najveći Dinamov europski poraz
Nokaut 7:1 Lyona u Maksimiru najveći je Dinamov u povijesti europskih natjecanja. Dosad su najgori bili protiv Reala (2:6), Barcelone (1:5), Tottenhama (0:4) i Ajaxa (0:4).

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije