UKRALI 300 000 EURA

Crnogorce očekuje optužnica za pljačku banke u Mostaru

crnogorac
VL FOTO
02.06.2010.
u 10:04

U te dvije pljačke ukupno su otuđili oko 30.000 eura, a jedan od pljačkaša je u to vrijeme bio na sedmodnevnom zatvorskom dopustu

Mitar Knežević (28) iz Podgorice zvani Crnogorac i Rajko Rosić (42), bivši policajac iz Banje Luke, uskoro će biti optuženi za oružanu pljačku SanPaulo banke u Mostaru koja se dogodila početkom ožujka u središtu grada.

Policija je DNK analizom dlake na odbačenoj razbojničkoj odjeći, koja je pronađena u renta-a-car kombiju za čijim je upravljačem bio Rosić, otkrila Kneževićevu umiješanost. Za razliku od Rosića, Knežević je uhićen je četiri dana kasnije zajedno s još dvojicom na graničnom prijelazu nakon pljačke Prve banke u Podgorici, gdje je za njim raspisana tjeralica zbog razbojstava.

U te dvije pljačke ukupno su otuđili oko 30.000 eura, a jedan od pljačkaša je u to vrijeme bio na sedmodnevnom zatvorskom dopustu. No, protiv ostalih nema dokaza. Crnogorca sumnjiče i za sudjelovanje u pljačkama tri banke i jedan pokušaj otimačine 50.000 KM mirovina u Banjoj Luci.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije