U noći na nedjelju Mirko se bori s Nelsonom

Cro Cop: Izgubim li od debeljka, svi će mi se smijati

'nelson4_nnn_spo_241011'
''
29.10.2011.
u 08:36

Bolje sam pripremljen, bolje udaram nogom, a i rukama. Njegova me vještina u parteru ne zabrinjava jer sam i ja dobar na podu...

U noći na nedjelju (oko 3.30) Mirko Filipović ulazi u kavez u dvorani hotela Mandalay Bay u Las Vegasu. U svjetskoj prijestolnici kocke Cro Cop (37) još će se jednom kockati s ugledom i zdravljem.

Na njega će ovaj put jurnuti Roy Nelson (35), borac koji je puno opasniji nego što izgleda. A izgleda debeljuškasto, zavarat će tjelesno neurednom pojavnošću, ali i zgaziti svakoga tko ga ne shvati ozbiljno.

Nakon dolaska u Las Vegas Mirko je govorio da mu se čini da u slučaju bilo kojeg ishoda neće biti slavljen:

– Ako ga nadjačam, ljudi u Hrvatskoj reći će da sam pobijedio debeljka. A ako izgubim, svi će mi se smijati. No Nelson je iznimno opasan i može nokautirati bilo koga od UFC-ovih boraca. Ima čeličnu bradu i srce lava! Moja prednost bit će bolja kondicijska pripremljenost, udarci nogom, a čak se usudim reći i da bolje udaram rukama. Njegova me vještina u parteru ne zabrinjava jer i ja sam dobar na podu, trenirao sam to 10 godina, učio od majstora kakvi su Werdum i Lister. Nelson će se vjerojatno pokušati boriti u stojećem stavu i gurati me u ogradu, bude li mogao. Bit će mu teško srušiti me.

Nelson i Cro Cop pristojno su se pozdravili, a Amerikanac je za našeg borca rekao:

– Filipović je teškaš od kakvih strahujete, no zato sam i želio borbu s njim. Svi znaju kako žestoko udaram i zato vjerujem da bi Cro Cop mogao poželjeti hrvati se sa mnom, kao i Dos Santos i Mir nakon što sam ih pošteno pogodio.

Kladioničari daju prednost Nelsonu pa će se za svaki dolar uložen na Mirka dobiti tri. Amerikancu prednost daje i teškaški prvak UFC-a Cain Velasquez.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Komentara 1

DA
dalilov4
13:44 31.10.2011.

A nešto si govorio o Fodoru? Nisi mu ni u peti. Uzmi pare i šuti.

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije