I dalje razmišlja

Cro Cop: Ovo je idealno vrijeme za mirovinu, ali još ću razmisliti

'20.03.2013., Zagreb - Mirko Filipovic pobjednik Pride Grand Prix-a 2006. i  K-1 World Grand Prix-a 2013. sa oba pojasa. Photo: Igor Kralj/PIXSELL'
Igor Kralj/PIXSELL
31.03.2013.
u 20:01

- Jedan veliki trener koji je te večeri bio u Areni, zagrlio me i rekao 'Cro Cop', molim te povuci se sada

Mirko Filipović početkom ožujka u zagrebačkoj Areni osvojio je K-1 Grand Prix Finals, a otada sve ozbiljnije razmišlja o tome ima li smisla nastaviti karijeru. O svojim planovima govorio je za Media Servis.

- Definirat ću svoje izazove, ako ih bude uopće bilo. Čovjek treba biti i realan, 10. rujna ću napuniti 39 godina. Iako meni treninzi nisu takav problem, jednostavno me, a to sam već iks puta rekao, ubija ta disciplina, ujutro se probuditi, trening pod 'mus' i obavezno, dolazi ekipa koja sa mnom radi. Navečer trening pod 'mus' u 6 sati. Nekad bih ga možda preskočio ili ga napravio i u 4 popodne ili od 9 do 11 navečer. Eto, nekako mi to sve teže i teže pada - rekao je Cro Cop i dodao:

- Jedan veliki trener koji je te večeri bio u Areni, zagrlio me i rekao 'Cro Cop', molim te povuci se sada, tako rade pametni ljudi i pravi šampioni. Čovjek se povlači dok je na vrhu. Mnogi velikani ovog sporta su ušli u tu zamku i nisu se povukli na vrijeme, pa to krene u neku 'sportsku prostituciju' da se počnu boriti za šaku dolara. Izgube jednu, dvije, tri, pa se žele čupati nazad, pa izgube još dvije do tri, a ne žele se oprostiti s toliko poraza. Mislim da je ovo idealno vrijeme za povući se, ali još ću dobro razmisliti i odmoriti se od svega.

 

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije