božićno čudo

Čudo kod fra Linića: Nepokretne djevojke ustale iz kolica

linić
Robert Anić/Pixsell
19.12.2012.
u 08:17

Djevojke od događaja ne žele raditi senzaciju, ali spremne su svjedočiti kada za to dođe vrijeme.

U Kući susreta Tabor fra Zvjezdana Linića u Samoboru, na duhovnoj obnovi za ozdravljenje prošloga vikenda dogodilo se pravo božićno čudo - dvije nepokretne djevojke ustale su iz invalidskih kolica. Bilo je to za bolesničkog pomazanja. Jedna je iz kontinentalne Hrvatske, a druga s juga - rekao nam je fra Zvjezdan Linić, ne skrivajući oduševljenje što se to dogodilo upravo u ozračju Božića.

Obje su djevojke, kako doznajemo, osjetile snažnu energiju u svojemu tijelu za vrijeme molitve za ozdravljenje.

- Rekla mi je jedna od njih da je osjetila snažno “guranje” u leđima i nogama i poriv da ustane, pa se podigla iz kolica i malo prošetala Taborom. Mislim da prije nije mogla ustati, a druga je povremeno znala ustati iz kolica, ali to se rijetko događalo - rekao nam je fra Zvjezdan.

Identitet djevojaka u Taboru se čuva na zahtjev njihovih obitelji, jer ne žele od toga događaja raditi senzaciju, premda su odlučne svjedočiti kada za to dođe vrijeme.

- Riječ je o teškoj bolesti i treba biti jako oprezan. Evo, premda je jedna djevojka ustala iz kolica ovoga vikenda, čuli smo da je ponovno prikovana za njih. Bio je to trenutak potvrde da je na Božjem putu i da će nastaviti dalje, da će ponovno doći u Tabor i moliti za zdravlje - rekli su nam iz Tabora, iz kruga bliskih djevojci i njezinoj obitelji, kojima je ovo jedan od brojnih dolazaka u Tabor posljednjih godina.

U Taboru fra Zvjezdana Linića mnogo je primjera ozdravljenja, ali ponajviše onih od ovisnosti, kao što je pušenje, alkoholizam, pa i ovisnost o drogi. Ovakvi slučajevi doista su rijetkost i u Taboru ne kriju oduševljenje i uzbuđenje što im se takvo što dogodilo baš pred božićne blagdane. Također, polaznici duhovne obnove bili su šokirani i oduševljeni onim što su vidjeli, pa su mnogi, kako smo doznali, plakali od sreće i nisu skrivali svoju radost zbog ovog nesvakidašnjeg događaja.

>>Zvjezdan Linić: I svećenik se može zaljubiti, ali ne smije u 'akciju'

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?