boks

Damir Beljo napada titulu prvaka svijeta

Beljo
04.10.2013.
u 11:00

Protivnik mu je Nijemac Alexander Sipos

U sklopu boksačke manifestacije Boxen Live, koja će se 13. listopada održati u njemačkom gradu Schwerinu, mostarski profesionalni boksač Damir Beljo u glavnoj borbi večeri borit će se protiv Nijemca Alexandera Siposa za titulu Interkontinentalnog prvaka svijeta po WBF verziji.

Jedva čeka meč

Ovo je 13. Beljina borba u profesionalnoj boksačkoj karijeri, a do sada je redao samo pobjede. U razgovoru za naš list Damir Beljo kaže kako jedva čeka da izađe u ring. - Spremam se, radim naporno i kvalitetno, za to su najzaslužniji moji treneri Damir Zubac i Damir Miletić, te naravno i Fizioterapija Šarac. Odnedavno mi se u sparingovanju pridružio i moj kum i veliki prijatelj Boris Bošnjak koji se vraća u svijet boksa, tako da sam odlično pripremljen i jedva čekam meč u Njemačkoj - kazao je Damir Beljo. Protivnik mostarskom teškašu je Alexander Sipos, 38-godišnji bivši amaterski prvak Njemačke, koji u profesionalnoj karijeri ima 20 pobjeda od kojih je 10 dobio nokautom. - Poznajem Siposa, voli ući u otvorenu borbu, a to meni odgovara. Iskusan je borac, gubio je samo od svjetskih prvaka, i to kad je bio gost i nikad prekidom. Ali ovo je moja velika prilika, neću se prilagođavati njemu, boksat ću onako kako najbolje znam i vjerujem da ću titulu donijeti u Mostar - ističe ovaj veliki sportaš.

Kumovi udružili snage

Na ovoj manifestaciji predstavit će se i 28-godišnji superteškaš Boris Bošnjak nekadašnjem juniorskom prvaku BiH. Ova dva velika prijatelja i sportaša, Beljo i Bošnjak, odlučili su udružiti snage i osnovati svoj tim, pod nazivom B.B Boxing Promotion Team koji će ih stalno pratiti u profesionalnoj karijeri. Beljo je izrazio veliku sreću i zadovoljstvo zbog osnivanja tima i vjeruje da će mu isti pomoći da još više i bolje radi.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije