UKUPNO 900 DO SADA

Danas otkaz dobiva 600 pripadnika Oružanih snaga BiH

branitelji
Dalibor Urukalović/24sata
17.06.2010.
u 12:22

Vojnicima kojima prestaje služba istekom ugovornog roka bit će dostavljeni dokumenti za registraciju za Program tranzicije i zbrinjavanja Perspektiva

Profesionalna vojna služba je 28. veljače prestala za 300 pripadnika Oružanih snaga BiH, a a danas prestaje za još 600 vojnika po ugovoru, zbog isteka ugovornog roka trajanja profesionalne vojne službe u Oružanim snagama BiH.

Vojnicima kojima prestaje služba istekom ugovornog roka bit će dostavljeni dokumenti za registraciju za Program tranzicije i zbrinjavanja Perspektiva.

Registracijska paket-koverta sadrži zahtjev za uključivanje u Program sa obrascem i uputama, informaciju za pripadnike Oružanih snaga BiH koji se nalaze u procesu tranzicije i otpusta, kartu sa zonama odgovornosti regionalnih tranzicijskih centara i letak o potrebi registracije, priopćeno je iz Ministarstva obrane BiH. 
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?