KRAJ SEZONE

Danas se igra posljednje kolo bh. Premijer lige

Zrinjski
Stojan Lasić
26.05.2010.
u 09:45

U ovom kolu u pitanju je samo jedina nepoznanica. Koja će momčad uz Modriču napustiti premijer ligu

Danas se susretima u 17.30 sati završava nogometna premijer liga BiH. Po svemu sudećem ovo će biti jedno gotovo revijalno kolo, pošto su gotovo sve nepoznanice ranije otklonjene.


Željezničar je novi prvak i plavi s Grbavice u zadnjem kolu putuju na gostovanje kod Leotara. Široki Brijeg i Zrinjski osigurali su nastup u kvalifikacijama za europsku ligu. Oni će imati prigodu danas na Pecari igrati za međusobni prestiž. Banjalukči Borac također očekuje revijalno kolo i gostovanje kod Sarajeva.


U ovom kolu u pitanju je samo jedina nepoznanica. Koja će momčad uz Modriču napustiti premijer ligu. Mjesto koje vodi u niži rang nastojat će izbjeći Čelik i Laktaši. Ipak, u puno boljem položaju je Čelik koji igra na svom terenu protiv Slavije i ima jedan bod više od Laktaša. Pobjeda bi zeničkoj momčadi osigurala još jednu sezonu u Premijer ligi. Laktaši očekuju prijedorski Rudar, te bi uz eventualnu pobjedu, za ostanak u ligi, morali osluškivati rezultat s Bilinog polja.


Preostali susreti Olimpik – Sloboda, Velež – Modriča, te Travnik – Zvijezda nemaju nikakvog značaja osim prestiža.


Raspored posljednjeg kola: Leotar – Željezničar, Sarajevo - Borac, Olimpik – Sloboda, Laktaši - Rudar P. , Velež – Modriča, Čelik – Slavija, Široki – Zrinjski, Travnik – Zvijezda. (svi susreti igraju se u 17.30 sati).

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije