ČIŠĆENJE GRADA

Deblokiran i autobusni kolodvor u Čapljini

Čapljina
Foto: Frano Matić
1/3
06.02.2012.
u 18:09

Na samom kolodvoru još od petka je bio ostao jedan autobus a nakon ove akcije čapljinski će kolodvor biti spreman za ponovni prihvat autobusa

Da se situacija u Čapljini normalizira dokazuje i činjenica da je u poslijepodnevnim satima počela akcija uklanjanja snijega na autobusnom kolodvoru u središtu Čapljine. Strojevi su uklonili snijeg pa će se autobusni kolodvor deblokirati i bit će omogućen prilaz autobusima i drugim vozilima.

Na samom kolodvoru još od petka je bio ostao jedan autobus a nakon ove akcije čapljinski će kolodvor biti spreman za ponovni prihvat autobusa. Time se promet u Čapljini posve normalizira i tijekom dana nije bilo nikakvih zastoja na gradskim prometnicama. Naravno,malo se operznije mora voziti kada se pojave teški kamioni ili tegljači ali na kraju sve prođe bez ikakvih posljedica i većih zastoja.

Normalizira se i situacija oko popravki dalekovoda na čapljinskom području pa su struju dobila neka naselja koja su u proteklih 72 sata bila u mraku. Struju će uskoro dobiti i oni dijelovi čapljinskih naselja koja su teško stradala usljed velikih snježnih nanosa i niskih temperatura.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?