Džudo

Deset odličja za Hercegovce

Džudo
VL FOTO
21.06.2012.
u 11:35

Najbolji rezultat ostvarila je Danica Jurić u kategoriji -57 kg (starije pionirke) osvojivši najsjajniju zlatnu medalju

Još jednom su hercegovački džudaši postigli dobre rezultate. Na I. međunarodnom turniru “Judo Kup Berkovići“ sudjelovalo je 200 natjecatelja, od poletarki/poletaraca do starijih pionirki/pionira iz tri zemlje, Crne Gore, Hrvatske te BiH.

Većina pobjeda iponom

Sudjelovalo je na natjecanju deset članova džudo kluba Hercegovac iz Mostara. Većina borbi dobivena je iponom, uz demonstraciju odlične tehnike, a sedam natjecatelja JK Hercegovac je došlo do finala. Najbolji rezultat ostvarila je Danica Jurić u kategoriji -57 kg osvojivši zlatnu medalju. Vesna Vukoja u kategoriji -52 kg osvojila je dvije medalje, srebro u kategoriji mlađih pionirki, gdje je u finalnoj borbi poražena od državne prvakinje BiH, i srebro u kategoriji starijih pionirki. Zvonimir Smiljanić u kategoriji -46 kg sa izuzetno jakom konkurencijom osvojio je srebrnu medalju. U finalnoj borbi je poražen od aktualnog državnog prvaka Crne Gore.

Treneri zadovoljni

Andrea Ćorić u kategoriji -40 kg osvojila je srebrnu medalju. Karlo Previšić u kategoriji -46 kg također se okitio srebrnim odličjem i pokazao svoj izuzetan napredak. Anđela Jurić u kategoriji -36 kg osvojila je srebrno odličje kao i brončano odličje u kategoriji -40 kg. Ivana Zelenika u kategoriji -40 kg se također borila u dvije kategorije i okitila se s dva brončana odličja. Moramo spomenuti i Krešimira Glamuzinu koji je zauzeo četvrto mjesto od ukupno jedanaest natjecatelja u kategoriji -25 kg. Treneri, Majo Ćeško i Marko Zrimšek su zadovoljni postignutim rezultatima.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije