OPET U J. AMERICI

Dinamo pregovara s vratarom iz Argentine: Čekaju me znoj i suze

Pablo Alejandro Migliore
pasionacademia.com.ar
14.01.2013.
u 13:04

Miglore je karijeru počeo u klubu Germinal de Rawson, branio je potom u Huracanu, Deportivu Madryn, Boci Juniors (2006.-2008.), bio na posudbi u Racing Clubu, a u San Lorenzu je od 2009.

Prema izvorima iz Argentine, Dinamo pregovara s tamošnjim prvoligašem San Lorenzom o transferu 30-godišnjega vratara Pabla Alejandra Migliorea u Zagreb. Posrijedi je čuvar mreže s argentinskom i talijanskom putovnicom čija je tržišna vrijednost milijun eura.

Iz San Lorenza su kazali kako su započeli razgovore s hrvatskim prvakom o Miglioreu te da razmatraju ponudu Zagrepčana. Već se oglasio i Migliore i kaže kako ga “u Zagrebu čekaju znoj i suze...”

Pablo Migliore u protekloj je sezoni branio 19 utakmica za San Lorenzo i primio dvadeset pogodaka. Miglore je karijeru počeo u klubu Germinal de Rawson, branio je potom u Huracanu, Deportivu Madryn, Boci Juniors (2006.-2008.), bio na posudbi u Racing Clubu, a u San Lorenzu je od 2009.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije