BANJA LUKA

Dječak slučajno autom usmrtio svoju baku (74)

Nesreća
07.05.2013.
u 09:35

Dječak je želio preparkirati automobil za koji mu je ključeve dao njegov djed, no usmrtio je baku

Tragična nesreća dogodila se u Banjoj Luci nakon što je svoju 74-godišnju baku usmrtio 13-godišnji unuk. Milica Smiljić 74-godišnjakinja smrtno je stradala nakon što ju je automobilom mercedes udario trinaestogodišnji unuk A.S. Nesreća je policiji prijavljena nešto prije podneva, a dogodila se u dvorištu obiteljske kuće Smiljića u banjolučkom naselju Derviši.

Pomjerao automobil

Susjede su ispričale da se tragedija dogodila kada je dječak sjeo u automobil u namjeri da ga pomjeri unatrag. Njegova baka je u tom trenutku bila uz cvijeće i nije ni primijetila da joj se približava automobil koji vozi njen unuk.

- Trinaestogodišnjak prilikom pomijeranja automobil, također, nije primijetio baku i vozeći unatrag udario je nesretnu staricu koja je od udarca i ozljeda ubrzo preminula. Nesretna Milica je nakon udarca pala i glavom udarila u beton, ispričao je jedan od susjeda koji je želio ostati anoniman. On je dodao kako se radi o velikoj obiteljskoj tragedija koja se dogodila uoči obiteljske slave Đurđevdana kojoj se cijela obitelj radovala.

Djed dao ključeve

U Centru javne sigurnosti Banja Luka su naveli da se ovaj događaj vodi kao nesretan slučaj. Mještani Derviša pričaju da je dječaku ključeve od automobila dao djeda i rekao mu da pomjeri vozilo.

-Nitko nije ni slutio što će se dogoditi. Dječak je trebao preparkirati vozilo. Na žalost, ni dječak, ni njegov djed nisu primijetili baku kada je otišla iza automobila, ispričala je poznanica Smiljića. U obitelji Smiljić jučer su svi bili u šoku i nisu mogli razgovarati o ovom slučaju. Nastradala Milica Smiljić majka je Vinka Smiljića, vlasnika tvrtke drvne galanterije ‘Smiljić’. Dan koji je trebao biti radostan za Smiljiće pretvorio se tako u tragediju i tugu za obitelj.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije