Druženje s djecom

Djedovi Božićnjaci poklone vadili iz pretinaca na motorima

druzenje
Ivan Kaleb
22.12.2011.
u 10:23

Momci na motorima, članovi Moto kluba Bigeste iz Ljubuškog, izdvojili su 650 KM za darove djeci. Zaslužili su čestitke za svoj plemeniti čin

Humanu, toplu i za svaku pohvalu gestu uoči božićnih blagdana, napravili su članovi Moto kluba Bigeste iz Ljubuškog. Na Trgu domovinske zahvalnosti pokraj zgrade Općine upriličili su susret s djecom s posebnim potrebama iz ljubuške udruge “Duga”. Došli su na svojim moćnim cestovnim krstaricama, s crvenim kapicama Djeda Mraza na glavi, a djeca su ih radoznalo i zadivljeno gledala.

Darovi na motorima

Djede Mrazevi su im došli na motorima, s darovima u rukama, paketićima punih slatkiša. 
 - To je praksa u svijetu da se motoristi sastaju i druže u ovo vrijeme s djecom s posebnim potrebama. Želimo ih malo razveseliti pred Božić i ujedno poslati poruku da se treba brinuti i pomagati djeci, a posebno djeci sa smetnjama u psihofizičkom razvoju. Ovo je jedan lijep doživljaj i nama i djeci - kaže Ljubo Dedić, predsjednik Moto kluba Bigeste, koji ima oko 20 članova. 
 Momci na motorima izdvojili su 650 KM za darove djeci. Zaslužili su čestitke za svoj plemeniti čin.

Radost, smijeh...

Djeci su pokazivali svoje motore, i za uspomenu se slikali. Zadovoljni su bili svi: djeca, roditelji i motoristi. U isto vrijeme bio je to i božićni susret i druženje članova udruge “Duga”. Vodstvo udruge “Duga” uručilo je roditeljima djece novčane darove.
 - Svake godine organiziramo nešto prigodno uoči Božića, a ovo je prvi put da to radimo i susrećemo se s Djeda Mrazovima na motorima. Ovo za našu djecu znači mnogo, radost, osmijeh, a ponajviše osjećaj da su i oni tu među nama kao i druga dječica - kaže dr.Nada Dodig, predsjednica udruge “Duga” iz Ljubuškog.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?