Tragedija u obitelji

Djevojčica rekla majci da je boli glava pa se objesila u potkrovlju

suicid
VL FOTO
02.04.2012.
u 10:02

Samoubojstvo Željke Todorović, učenice devetog razreda iz Mrkonjić Grada, šokiralo obitelj i mještane zaseoka Ćuse

Petnaestogodišnja Željka Todorović, učenica devetog razreda iz Mrkonjić Grada, objesila se u potkrovlju kuće u zaseoku Ćuse u kojoj je stanovala s roditeljima.

Prema neslužbenim informacijama, tijelo obješene djevojčice je oko 17.30 sati pronašla njena majka Ratka. Još se utvrđuju motivi zbog kojih je nesretna djevojčica digla ruku na sebe. Šokirani mještani ispričali su da se djevojčica taj dan igrala s drugom djecom i da nitko nije mogao ni naslutiti da bi mogla dići ruku na sebe. Oni ističu da je riječ o mirnom i povučenom djetetu, koje se nikada nije žalilo da ima bilo kakve probleme.

- Igrala se s mojim unukom i drugom djecom na novosagrađenom igralištu, a potom otišla kući. Žalila se majci kako je boli glava i rekla da ide leći. Ništa ne sluteći, Ratka je nastavila raditi svoje uobičajene poslove po kući i u dvorištu, a kada je završila s tim bilo joj je čudno da malena još ne ustaje. Vidjela je da nije u svojoj sobi, pa ju je potražila na mjestima gdje obično boravi, ali ništa. Ratka kaže da ni sama ne zna zašto je otišla do potkrovlja, kao da ju je nešto vuklo gore. Kada se popela, uslijedio je šok. Malena je visila na hodniku i nije davala znakove života - ispričala je kroz suze mještanka zaseoka Ćuse, koja nikada neće zaboraviti prizor očajne majke.

- Dugo ju je držala u naručju i dozivala njeno ime. To je neopisiva tuga. Čitava obitelj je u šoku. Osim ove djevojčice, Todorovići imaju još jednu stariju kćer. U ovom zaseoku žive kao podstanari u kući jednog mještanina, a doselili su se nakon rata, jer im je kuća u mrkonjićkom naselju Ubović Brdo zapaljena i nisu se imali gdje vratiti.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije