PROCURILA SNIMKA

Dodik prijetio direktoru BN-a: P... ti materina, j... ću ti majku!

milorad dodik,portal
Boris Ščitar/VLM/PIXSELL
31.01.2013.
u 22:32

Povod su navodno vijesti o Dodikovoj imovini koje je objavio BN, a koje se Dodiku nisu svidjele

U javnost je procurio još jedan prostački ispad kontroverznog predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika. Srbijanski list Kurir na svom je portalu objavio snimku na kojoj se čuje kako Dodik vrijeđa i prijeti Vladu Trišića, direktora bosanskohercegovačke televizijske postaje BN. Povod su navodno vijesti o Dodikovoj imovini koje je objavio BN, a koje se Dodiku nisu svidjele.

Kao što se čuje na snimci, Dodik Trišiću kaže da ga je dosad poštovao i mislio da treba biti korektan, no sada će mu "j... mater".

- BN televizija je samo prenijela vijest koju su objavili i drugi mediji o imovini Milorada Dodika. Pozvali smo ga za izjavu i sve to emitirali u Dnevniku. Sutradan je uslijedio poziv sa salvom uvreda i prijetnji - kaže Trišić.

Dodik je pak izjavio kako uvreda nije bilo.

- To jest mala šala, ali nisam nikada nikoga vrijeđao. To što neko zloupotrebljava svoju profesiju govori samo o njima - rekao je Dodik.

>> Dodikov brat navijačima pokazivao srednji prst pa ga istukli!

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?