Podjela

Dodik tvrda da je došlo vrijeme za razgovor o mirnoj podjeli BiH

Milorad Dodik
Dejan Moconja
22.03.2010.
u 21:30

Mnogo je primjera koji upozoravaju da BiH nije održiva zemlja i da se treba pristupiti nekom drugom konceptu, rekao je premijer Republike Srpske.

Predsjednik Vlade Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da se BiH održava samo zato što stranci pokušavaju zadržati privid njezina funkcioniranja i da je vrijeme za razgovor o o mirnom razdruživanju.

- Mnoštvo je primjera koji upozoravaju da BiH nije održiva zemlja i da se treba pristupiti nekom drugom konceptu. U BiH se primarno moraju osigurati mir i stabilnost, a u okviru toga možemo razgovarati i o mirnom razilaženju. Zašto je to nemoguća varijanta? Zašto mora biti samo ona varijanta za koju neki stranci misle da je moguća - rekao je Dodik u Banjoj Luci.

Kritizirao je predstavnike međunarodne zajednice da vrlo brzo i efikasno djeluju na svaki potez iz RS-a za koji smatraju da ugrožava institucije BiH, ali da šute i ne reagiraju na opstrukcije Bošnjaka.   

Ključne riječi

Komentara 158

AN
Ana33
07:40 23.03.2010.

Da \"imam pravo\"... Pročitajte ove kometare bijesnih pasa... TALIBANA!!! UNIŠTENJE... UNIŠTENJE... Nema govora o dijalogu! Ne spominju Hrvate već \"KATOLIKE\".... Fuj... Mujo i Haso...

ST
storm
10:54 23.03.2010.

Gotova stvar?Kraj istorije?Nikad ništa nije gotovo.

DU
Deleted user
12:31 23.03.2010.

a jeste dosadni.....

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?