PROMETNA NESREĆA

Dok je prevozio pacijenta, vozač hitne iz Gruda slomio kuk

siroki
31.01.2013.
u 09:24

U teškoj nesreći ozlijeđen i pacijent koji je nedugo prije doživio moždani udar

 

 

Teška prometna nesreća u Širokom Brijegu, kada je vozilo hitne pomoći kojim je upravljao vozač inicijala M.M.(58) udarilo u vozilo passat, kojim je upravljao vozač inicijala A.M.(49), digla je na noge građane ovih općina koji su s nevjericom zvali prijatelje, policiju i domove zdravlja sa željom da provjere istinitost informacije i doznaju detalje sudara, u kojemu na sreću, nije bilo preminulih, ali jeste teže ozlijeđenih.

Nesreća na Trnu

Informacija o nesreći je već poslije 11 sati počela kolati, a nešto kasnije i MUP je potvrdio vijest da se dogodila teška prometna nesreća na magistralnoj cesti Grude - Široki Brijeg - Mostar, u mjestu Trn, predgrađu Širokog Brijega u kojemu gužve nisu ništa neobično. U nesreći je sudjelovalo osobno vozilo marke passat i vozilo Hitne pomoći Doma zdravlja Grude.

Svjedoci bili u šoku

Prema informacijama koje smo dobili u domovima zdravlja, teže ozljede zadobili su putnici iz vozila hitne pomoći. Vozaču je ozlijeđen kuk, dok je pacijentu, koji je nedugo prije nesreće pretrpio moždani udar, pogoršano zdravstveno stanje. Medicinska sestra koja se nalazila u vozilu hitne pomoći puštena je na kućnu njegu i prošla je s nekoliko šavova, kao i vozač osobnog vozila, koji je prošao s lakšim ozljedama. Iako su se mogle čuti razne informacije u Domu zdravlja Grude su nam kazali da im je vozač potvrdio da je rotacijsko svjetlo bilo upaljeno prilikom vožnje. U MUP-u nisu željeli komentirati ovaj slučaj. Prema nepotvrđenim informacijama, vozač vozila hitne pomoći, s obzirom na težinu situacije i pacijenta kojeg je vozio u bolnicu u Mostaru, je prelazio vozila, među njima i passata, koji je s glavne prometnice skretao na sporednu cestu u naselju Trn. Vozač hitne pomoći, uvidjevši što će se dogoditi, naglo je zakočio, ali nije uspio izbjeći kontakt, pa su oba vozila udarila u betonski zid pored ceste. Svjedoci nesreće su proživjeli šok i pravu strahotu gledajući nepomična tijela neposredno nakon nesreće. Policija i Hitna pomoć Doma zdravlja Široki Brijeg, odmah su po dojavi došli na mjesto događaja, a sudionici su brzom intervencijom prebačeni u bolnicu u Mostar.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije