Žepče

‘Don Bosco’ je izgradio još jedan krov koji će zaštititi mlade

Otvaranje
20.09.2012.
u 09:48

Tijekom pet godina izgradnje sportske dvorane utrošeno je više od 3 milijuna KM

Uz nazočnost visokih dužnosnika FBiH , RH , ZDŽ i općine Žepče predvođenih predsjedateljem Vijeća ministara Vjekoslavom Bevandom, veleposlanikom RH u BiH Tončijem Staničićem , premijerom ZDŽ-a Fikretom Pljevljakom i općinskim načelnikom Matom Zovko, svečano je otvorena sportska dvorana “Don Bosco“ u Žepču. Na svečanosti otvorenja nazočili su i crkveni velikodostojnici predvođeni ravnateljem Zajednice za odgoj salezijanskih zvanja velečasnim Milanom Ivančevićem, provincijalom vikarom i biskupom Perom Sudarom, pomoćnim biskupom Vrhbosanskim, koji je blagoslovio novi sportski objekt u Žepču. U svojim obraćanjima gosti su naglasili važnost odgoja mladih ljudi u zdravom okruženju, njihovo zajedničko odrastanje pod okriljem ljubavi i uputili čestitke općinskom načelniku Mati Zovki i ravnatelju Katoličkog školskog centra „Don Bosco“ Žepče Tihomiru Šutalu na završetku jednog velikog projekta za općinu Žepče. „Don Bosco je izgradio još jedan krov pod kojim može primiti mnoge mlade i zaštititi ih od vjetrometine ovoga svijeta“, kazao je, između ostaloga don Šutalo, a općinski načelnik Mato Zovko izrazio je želju da će sportska dvorana u Žepču biti „inkubator“ budućih sportskih nada u BiH i šire. Izgradnja sportske dvorane u Žepču započela je 2007.godine nakon dogovora općine Žepče i Salezijanske zajednice u Žepču da za potrebe grada i škole krenu u ovaj značajan projekt. Sportska dvorana s popratnim sadržajima obuhvaća površinu od 7000 m2, a kapacitet je oko 1500 sjedećih mjesta i isto toliko stajaćih.

Tijekom pet godina izgradnje sportske dvorane utrošeno je preko 3 milijuna KM, a radove je izvodilo deset domaćih tvrtki iz Žepča.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?