KRVAVI SUKOB

Došao iz Švedske pa ubijen u tučnjavi

zepce
VL FOTO
16.04.2012.
u 09:26

Ubijeni Adem Dedić (25) se oženio u inozemstvu, a došao je završiti neke administrativne poslove i planirao se ponovno vratiti obitelji

Dvadesetpetogodišnji Adem Dedić ubijen je jučer rano ujutro, oko 2 sata, u tučnjavi koja se dogodila u selu Željeno Polje kod Žepča. Prema prvim neslužbenim informacijama, njega je nožem ozlijedio A. H. (22) iz zaseoka Brižđe u Željeznom Polju, nakon čega je nastradali Dedić iskrvario i podlegao.

Prema pričanju mještana, do tučnjave je došlo između dvije skupine mladića u alkoholiziranom stanju. Jedna skupina iz zaseoka Brižđe, nakon svađe s protivnicima iz Mjestove Ravni započeo je sukob u kojoj je neko izvukao nož i ubo u predjelu prepone nastradalog Dedića. Iako je on počeo obilno krvariti, započeta tučnjava se nije prekidala, dok u jednom trenutku nije pritrčalo nekoliko mještana, koji su čuli galamu, da pomognu teško ranjenom mladiću.

Na žalost, ozljeda je bila takve prirode da 25-godišnjak nije izdržao transport do najbližeg Doma zdravlja u Žepču. Od mještana smo doznali da se nastradali Adem Dedić nedavno privremno vratio iz Švdeske, gdje se oženio. Navodno je došao završiti neke administrativne poslove i da se ponovno vrati obitelji u Švedsku, gdje je namjeravao nastaviti raditi.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije