BANJA LUKA

Dragutin Šorda optužen za pedofiliju

zlostavljanje
Arhiva VL
29.09.2010.
u 07:57

Šorda se nalazi u pritvoru, a uhićen je početkom lipnja u akciji banjolučke policije

Dragutin Šorda (55) iz banjolučkog naselja Rekavice jučer je u Okružnom sudu Banjaluka negirao da je počinio spolno nasilje nad djetetom zašto ga tereti banjalučko Okružno tužiteljstvo. On je pred sucem za prethodno saslušanje ovog suda Danielom Milovanović rekao da se ne osjeća krivim i da nije počinio djelo za koje se tereti.
Protiv Šorde optužnicu je tužiteljstvo podiglo 30.kolovoza, a Okružni sud potvrdio prije nekoliko dana. Šordin branitelj, odvjetnik Miroslav Mikeš ovom prilikom je istakao da obrana neće ulagati prigovore na optužnicu.

Šorda se nalazi u pritvoru, a uhićen je početkom lipnja u akciji banjolučke policije. Zbog osjetljivosti slučaja i zaštite žrtve optužnica nije pročitana u javnosti. Međutim, Šordu je policiji prijavila rodbina oštećene djevojčice, a prema toj prijavi on se sumnjiči da je spolno nasilje počinio u posljednje dvije godine više puta napastovao i dirao po intimnim dijelovima tijela. Prema nezvaničnim i nepotvrđenim informacijama osumnjičeni i oštećena djevojčica su navodno u rodbinskim vezama. Navodno on je napastovao desetogodišnju djevojčicu. Prema zakonu za ovo djelo za koje se tereti Šordi može se izreći kazna zatvora od 10 godina ili više.

Ključne riječi

Komentara 1

VI
vidrica
21:25 11.10.2011.

ovaj covjek definitivno nije pocinio ovo djelo...postoje dokazi da nije kriv!!!osoba koja ga je optuzila stim se bavila i ranije samo na drugim licima,koji su se izvukli na neki nacin...a sad je usavrsila da ovaj put urodi plodom...pogledajte \"podrsku dragutinu sordi\"tu cete naci istinu...hvala

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije