Američki heroj

Dramatična akcija: Iz zapaljenog auta izvukao mladića u nesvijesti

policajac
Screenshot/YouTube
13.03.2013.
u 08:30

Dramatična akcija spašavanja iz zapaljenog automobila odvijala se u nedjelju u američkoj saveznoj državi Iowa, a snimljena je kamerom u policijskom automobilu.

Dramatična akcija spašavanja iz zapaljenog automobila odvijala se u nedjelju u američkoj saveznoj državi Iowa, a snimljena je kamerom u policijskom automobilu.

Policija kaže da se 18-godišnji Ian Waseskuk vozio u krug po parkiralištu crkve te je izgubio kontrolu nad automobilom i zaletio se u klimatizacijski uređaj nakon čega je izbio požar. Mladić iz grada Urbandalea se u bolnici oporavlja od teških ozljeda koje je zadobio u nesreći i požaru, ali je njegovo zdravstveno stanje sada stabilno, piše RIA Novosti.

Kada je policajac Zac McDowell stigao na mjesto događaja vidio je dim u kabini "koji oduzima dah". Dima je bilo toliko da McDowell prvo nije vidio ništa u kabini automobila. - Kada sam drugi puta provirio, samo sam vidio ruku - rekao je McDowell.

Irački ratni veteran i vojnik 2006. godine u Iowi je sa pendrekom razbio staklo na suvozačevoj strani, dok se vatra širila sa prednje strane automobila. Potom je hrabro ušao u automobil i izvukao mladića u nesvijesti iz vatre.

>>Iz gorućeg kombija Hitne pomoći vozač spasio pacijenta

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije