Iz Mrkonjićgrada

Drmiću vraćen bijeli Audi A6 iz Mrkonjićgrada

Ivan Drmić
24.11.2012.
u 12:47

Ivanu Drmiću, saborskom zastupniku HDSSB-a vraćen je bijeli Audi A6 đakovačkih registracija, a koji mu je prije 18 dana u Mrkonjićgradu u Republici Srpskoj oduzela tamošnja policija.

S Audijem A6 danas prije podne Drmić se dovezao na središnji osječki Trg Ante Starčevića, u pješačku zonu. - Svjestan sam da sam u prekršaju i spreman sam ga platiti. Nek' to ide na moju dušu - rekao je Drmić izišavši iz Audija starog šest godina, a kojega je prije četiri mjeseca kupio za 18.500 eura. Već kada su mu u Mrkonjićgradu oduzeli automobil, priznao je, zarekao se da će kada mu ga vrate s njim napraviti konferenciju za novinare na središnjem gradskom trgu u Osijeku.

- Taj sam auto pošteno kupio i što je najzanimljivije njegov sam četvrti vlasnik. Znači tri čovjeka ili tvrtke su ga prije mene imali, a to su Auto kuća Lozić, Euroleasing te poduzeće Dialog. Svi su ga oni uredno kupili, registrirali, produživali tablice i sve ono što treba u MUP-u. Zašto nitko u policiji nije upozorio ili uočio da s tim automobilom nešto nije u redu, ja stvarno ne znam - ponovio je on.

Policija u Mrkonjićgradu je, naime, 6. studenoga utvrdila kako s ovim Audijijem A6 "nešto nije u redu" te da je za njim raspisana tjeralica. - U petak, nakon 18 dana dobio sam poziv da se vratim po auto te da je s njim, ipak, sve u redu. Došao sam tamo i nikakva dodatna objašnjenja nisam dobio tek da je Interpol dao nalog da se auto vrati njegovu vlasniku, odnosno meni kao i jedan šturi zapisnik o povratu stvari. Zašto je auto bio oduzet, stvarno mi nije jasno, ali moram priznati da je u cijeloj priči barem malo čudnih stvari - zaključuje Drmić koji je, kako je dodao, bio isprovociran pojedinim medijskim napisima i ponašanjem policije.

- Prikazan sam kao čovjek koji je ukrao auto, bježao ili ga švercao u Bosnu i Hercegovinu. To nije istina. Još uvijek imam 18 rata kredita za njega. S autom sam za to kratko vrijeme već više puta išao izvan granica Hrvatske, u Bruxselles, Rim, Pariz, Munchen - odgovorio je Drmić.

Na novinarski upit o generalu Anti Gotovini odgovorio je kako se divi njegovu ponašanju jer je tolike godine odležao u zatvoru, a da za to ne pokazuje ni malo gorčine. - Mislim da se trudi biti objektivan te da je jedan miran čovjek koji je svjestan situacije. Zahvalan je dragom Bogu na slobodi koju je na kraju postigao. Mislim da pokušava biti maksimalno korektan prema svima - odgovorio je on.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?