Izbor ljepote

Duvanjka Petra Dukić nasljednica je Anice Kovač

Izbor ljepote
15.09.2012.
u 11:12

U mostarskom tržnom centru održan spektakularni izbor ljepote Lice s naslovnice – Miss Mepas Malla

- Presretna sam i još ne mogu vjerovati da sam upravo ja postala Lice s naslovnice by Anica Kovač. Proljetos sam nastupila na revijama u okviru Sajma vjenčanja u Herceg etno selu i tim povodom predstavljen je magazin “Invjenčanja” s Anicom Kovač na naslovnoj strani. Tada nisam mogla ni sanjati da ću baš ja biti na naslovnici sljedećeg broja “Invjenčanja” – rekla je vidno uzbuđena i ozarena srećom Petra Dukić, 20-godišnja djevojka iz Tomislavgrada, pobjednica izbora Lice s naslovnice by Anica Kovač – Miss Mepas Malla, održanog na 4. katu najprestižnijeg tržnog centra u BiH.

Kao u snu

Pobjedničku krunu lijepoj, gracioznoj Duvanjki i splitskoj studentici uručila je Anica Kovač, nekadašnja prva pratilja Miss svijeta i organizatorica ovog atraktivnog izbora ljepote, a lentu Zoran Mamić, sportski direktor Dinama.

Naslovnicu sljedeće broja magazina “Invjenčanja” predale su joj Deana Leko i Dijana Pavković, vlasnice ovog magazina i organizatorice sajmova vjenčanja. Petri su pripali i vrijedni darovi sponzora.

Petrina prva pratilja je Tea Bošković, 22-godišnja mostarska studentica, inače aktualna prva pratilja Miss Hrvatske, a lenta druge pratilje Miss Mepas Malla pripala je Jeleni Vukanović iz Trebinja. Najviše lajkova na Facebooku Mepas Malla imala je 22-godišnja Bugojanka Adnana Omerović.

- Ovakvi izbori održavaju se u cijelom svijetu, a ja sam tako nešto željela imati u svom zavičaju - kazala je Anica Kovač. Djevojke su najprije izišle u majicama Auto centra Tomić, potom u modelima Adidas original, haljinama Sherii Hilla salona La perla iz Širokog Brijega, vjenčanicama ljubuškog salona “Draga”, “Paulina Sposa” iz Širokog, “Martina Sposa” iz Širokog i Mostara te “Bakus Sposa” iz Ljubuškog. Poseban pljesak izmamile se djevojčice kao “male mlade” u vjenčanicama. U ocjenjivačkom sudu, osim predstavnika organizatora i sponzora, bili su Robert Kovač, Zoran Mamić i Enis Bešlagić… Sandra Zadro, predstavnica širokobriješkog salona vjenčanica La perla i zastupnica modnog brenda Sherri Hill za BiH, manekenka u agenciji Tihane Harapin-Zelapugin, sudionica gotovo svih modnih događanja u Hrvatskoj je rekla: “Imam samo riječi pohvale za ovaj Aničin projekt, sve je bilo na visokoj profesionalnoj razini”. U zabavnom dijelu programa nastupili su Maja Šuput, Halid Bešlić, violončelistica Ana Rucner, plesni par Sandra Čule i Josip Bošnjak te Eva Pilić.

Svaka je k’o lutka!

Maja je kazala kako će biti dobar potrošač Mepas Malla, a Halid je otpjevao dvije prigodne pjesme, i u svom stilu komentirao ljepotu natjecateljica:

- Svaka je k’o lutka!

Ana Rucner, žena klasične ljepote i modernog stylinga, ponovno je pokazala kako klasična glazba može moderno zvučati. Organizatori su zahvalili scenografu Damiru Ramljaku Tigru, Antoniju Planiniću, službenom fotografu izbora, Josipu Jurilju, voditelju marketinga Mepas Malla, Marijani Bošnjak i Miroslavu Marijanoviću za styling natjecateljica, brojnim sponzorima, Večernjem listu i ostalima.

Ovaj izbor ljepote imao je i svoj humanitarni karakter. Nazočnima se obratio Vlado Džidić, predsjednik mostarske Udruge Pužnica, koji se zahvalio svima koji pomažu izgradnju Edukacijsko-rehabilitacijskog centra za djecu s ugrađenom umjetnom pužnicom. Na domjenku u prestižnom restoranu Prestige u Mepas Mallu golemu tortu, dar slastičarnice Pepi, rezali i prodavali su Ana Rucner, Maja Šuput, Robert Kovač, Zoran Mamić, Enis Bešlagić i, naravno, Petra Dukić, a prikupljeni novac darovan je kao prilog izgradnje ovog centra.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije