Obitelj i suigrači o

Džeko je ovo zaslužio jer je najbolji igrač

Edin Džeko
Reuters
10.05.2010.
u 10:42

- Džeko je najbolji igrač s kojim sam ikad igrao - smatra jedan od glavnih igrača "vukova" Gentner

Nakon što je uzeo titulu najboljeg strijelca Bundeslige, bh. dijamant obratio se navijačima Wolfsburga, a u svom govoru istaknuo je da ovaj trofej posvećuje svojoj obitelji.

- U prošloj sezoni osvojili smo titulu prvaka, ove godine sam najbolji strijelac i doista mi sve to mnogo znači, rekao je Džeko i dodao: - Ovaj trofej posvećujem svojoj obitelji. Bili su uvijek uz mene kada su mi trebali. Također se želim zahvaliti našim navijačima i suigračima koji su mi pomogli da dođem do trofeja.

Džekini suigrači nisu krili oduševljenje zbog ovakvog razvoja situacije, odnosno zbog Džekina trofeja, a Christian Gentner je rekao:

- Džeko je najbolji igrač s kojim sam ikad igrao. Bit će ga teško ostaviti u Wolfsburgu. On je jednostavno najbolji napadač na svijetu, smatra Gentner.

- Ponovno je pokazao da je najbolji igrač u Bundesligi. Nakon kraja utakmice svi smo se raspitivali je li Kiessling postigao pogodak, rekao je Marcel Schafer, dok je direktor Vukova Dieter Hoeness rekao:

- Edin je ovo zaslužio jer jednostavno je najbolji.

Edin Džeko je već ranije kazao da želi otići, i to je vjerojatno bila njegova posljednja utkmica u Wolfsburgu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije