Ekskluzivno

Ekskluzivno: Angelina Jolie sletjela u Sarajevo!

angelina jolie
Foto: Reuters
1/8
20.08.2010.
u 15:55

U glavni grad Bosne i Hercegovine glumica je stigla sa svoje dvoje djece i desetak tjelohranitelja

Hollywoodska glumica Angelina Jolie večeras je umjesto na Brijune, gdje su je do zadnjeg trena iščekivali, doputovala u Sarajevo, ekskluzivno doznaje Večernji list. U glavni grad Bosne i Hercegovine glumica je stigla sa svoje dvoje djece i desetak tjelohranitelja. U Sarajevo je stigla radi snimanja filma čija je radnja smještena na području bivše Jugloslavije. Od aerodromskih službi doznaje se da se Angelina kratko zadržala u zračnoj luci te je odlučila da neće prespavati ni u jednom od sarajevskih hotela, nego negdje izvan grada.

Angelina Jolie otkazala dolazak na Brijune
Inače mirne Brijune tijekom dana okupiralo je mnoštvo znatiželjnika – novinari, fotoreporteri, obožavatelji... Svi su doplovili do našeg nacionalnog parka iz istog razloga, da se samo na trenutak susretnu s hollywoodskom zvijezdom Angelinom Jolie. Ipak, oko 16 sati iz kazališta Ulysses dolazi vijest koja se otokom proširila brzinom munje – Angelina je otkazala dolazak u Hrvatsku.

– Njezino osiguranje procijenilo je da neće moći osigurati mir i zaštitu od medija, pa su nam upravo potvrdili da Angelina, na žalost, neće doći na Brijune – izjavila je glasnogovornica kazališta Ulysses Marina Vujčić. Samo jedan pogled na obalu Fažane s koje kreću brodovi za Brijune ili šetnja brijunskom lukom bio je dovoljan da svakom bude jasno kako ovo nije običan dan. Deseci fotoreportera i videosnimatelja stajali su na svakom uglu, neke su novinske ekipe unajmile i glisere.

Glumci iz predstave “Kralj Lear”, koju je Angelina trebala pogledati večeras, bili su razočarani viješću, kao i drugi poznati Hrvati koji su upravo zbog nje došli na Brijune. A da bi se ovakav scenarij mogao odigrati, bilo je jasno i nekoliko sati prije. Naime, bilo je najavljeno da Angelina u Hrvatsku dolazi zbog Šerbedžije kojega želi angažirati u novom filmu koji će sama režirati. Njezin domaćin trebao ju je i dočekati u zračnoj luci Pula te dopratiti na Brijune do vile u kojoj je trebala biti smještena. No oko 14 sati Rade je u društvu kćeri Lucije doplovio do Brijuna. Nisu bili raspoloženi za izjave. On se uputio u hotel, a Lucija je prošetala do zgrade u kojoj su se glumci pripremali za nastup.

Kuhari hotela Neptun rekli su da im nisu bila naručena posebna jela za goste u Franini i Kaštelu. Vozač PIK-a iz Poreča povjerio nam je da je danas na Brijune umjesto uobičajenih 150 dovezao 200 kilograma mesa, a kolega koji na Brijune donosi jastoge, da je umjesto pet donio desetak jastoga. No zbog medijskog pritiska, kao i u travnju kad je iz istog razloga s Bradom Pittom zaobišla Dubrovnik, Angelina je odlučila preskočili i posjet Brijunima s djecom. Šerbedžija je prije osam godina najavljivao i dolazak Toma Cruisea i tadašnje zaručnice Penelope Cruz, također na predstavu “Kralj Lear”, no i oni su u posljednji trenutak otkazali dolazak.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije