HSP Ante Starčević

EU traži istragu nad Šeksom, Jarnjakom, Radićem ...

ruža tomašić
Duško Mirković/Pixsell
01.06.2011.
u 13:58

HSP Ante Starčević na izbore će, možda pozvati i Marka Perkovića Thompsona.

VUKOVAR - Posljednja prepreka ulasku Hrvatske u EU je istraga 184 slučaja kada bi se konačno zatvorilo poglavlje pravoduđa, rekla je Ruža Tomašić, predsjednica HSP dr. Ante Starčević na konferenciji za novinare pozivajući se na stranačke izvore pri EU. Dodala je da se svi ti slučajevi moraju istražiti a protiv odgovornih, ukoliko ima indicija, podignuti i optužnice.

– Doznali smo i da u svim tim slučajevima ima i dosta poznatih imena. Kao najzvučnije rekli su nam da se spominju Vladimir Šeks, Ivan Jarnjak i Jure Radić, istakla je Tomašić koja smatra da nema krajnjeg roka koliko bi taj moratorij na ulazak Hrvatske u EU mogao trajati kao i da je ne bi iznenadilo da sve to traje sve dok Srbija ne bude spremna za ulazak u EU kada bi ušli u paketu.

Iz HSP dr. Ante Starčević izvjestili su javnost i da su započeli s okupljanjem srodnih stranaka, grupacija i udruga te 40-ak istaknutih pojedinaca pred predstojeće parlamnetrane izbore. Među istaknutim pojedincima s kojima su već obavili neke razgovore spomenuli su Marka Perkovića Thompsona, Mirka Čondića, Željka Sačića, Josipa Jurčevića, Miroslava Tuđmana …

- Otvoreni smo i za sve druge koji žele dobro Hrvatskoj. Ovdje nema mjesta samo za Daniela Srba i Antu Đapića, poručio je glavni tajnik stranke Pero Ćorić.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?