problemi kod susjeda

Fifa i Uefa suspendirale BiH!

'Bosnia Herzevogina\'s Edin Dzeko (C) vies with Belgian\'s immy Simons (R) during their World Cup 2010 qualifying match in Genk on March 28, 2009. AFP PHOTO JOHN THYS'
'JOHN THYS'
01.04.2011.
u 10:34

Crveni karton dobio je Nogometni savez Bosne i Hercegovine od krovnih nogometnih kuća, Fife i Uefe.

Očekivano, radi se o automatskoj suspenziji, jer na izvandrednoj sjednici Skupštine saveza nije došlo do promjene statuta. Naime, Uefa i Fifa tražile su, da umjesto trojnog predstavništva, s po jednim članom iz triju etničkih skupina, bošnjačke, hrvatske i srpske, savez ima jednog predsjednika.

To su članovi Skupištine odbili, a automatizmom su i izbačeni. Pitanje je na koliko dugo. Posljedica je to što reprezentacija nema pravo nastupa u vlaifikacijama za Euro  2012, a klubovi ne smiju igrati u Ligi prvaka/Europskoj ligi dogodine, kao ni njihovi suci "raditi" u Europi..

"Savez je suspendiran do daljnjega, jer nisu ispunili ono što su tražile Fifa i Uefa i to do 31. ožujka. Skupština NSBiH nije imala kvorum na nedavnoj sjednici, pozitivno je glasalo samo 22 od 54 delegata, a ovo su konzekvence", navodi u priopćenju Uefa.

"Fifa i Uefa žale što su morale podnijeti ovu odluku", dodaje se.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Komentara 9

PA
park
11:09 01.04.2011.

U jednom Srbijanskom selu jedan seljak da bi zajebo ostale seljane odsječe sam sebi onu stvar ....., e tako i ovi u NSBiH zajebaše nas toliko da sami sebi odsjekoše kite . Biće nogometa , biće , biće....., a bogami i Bosne i Hercegovine biće, biće !!!!!

RO
RobyRoby
11:54 01.04.2011.

Pa nista novo, posto gnjece i ponizavju hrvate mislim da je ovo posteno

KI
kitikat
23:07 01.04.2011.

BiH reprezentacija ce dobiti dozvolu ponovo,ali ovaj puta ce bosnjaci imati glavnu rijec u savezu,desit ce se upravo kao sada sa HDZ-om,apsulutna vlast u bosnjackim rukama

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije