INCIDENT NAKON AUSTRALIJE

Fifa suspendirala srpskog izbornika Antića

Radomir Antic
Reuters
08.07.2010.
u 09:51

Antić će s tribina gledati prve četiri kvalifikacijske utakmice za Euro, a momčad će voditi njegovi pomoćnici Rogić i Kunovac.

Disciplinska komisija Fife kaznila je Radomira Antića sa četiri utakmice zabrane vođenja srpske reprezentacije te sa 14 tisuća švicarskih franaka.

Izbornik Srbije kažnjen je zbog neprimjerenog ponašanja nakon poraza od Australije (2:1) kojim se njegova momčad oprostila od SP-a. Antić je tada vrijeđao urugvajskog suca Lariondu, što je kasnije i priznao, pa će s tribina gledati prve četiri kvalifikacijske utakmice ua Euro 2012.

- Larionda nije bio na razini utakmice i zbog toga sam ga opsovao na španjolskom jeziku jer je Urugvajac - rekao je Antić po povratku u Beograd.

Srpski nogometni savez na odluku Fife uputit će žalbu.

- Ne bih se upuštao u teorije zavjere kako nas Fifa mrzi. Jednostavno, suci su nedodirljivi, takve se stvari samo kod nas toleriraju. Angažirali smo odvjetnike kako bi se žalili sportskom sudu u Lozani i ublažili kaznu - rekao je predsjednik Saveza Tomislav Karadžić za Alo!

Utakmice Srbije privremeno bi trebali voditi njegovi prvi pomoćnici Aleksandar Rogić i Rešad Kunovac koji je ujedno i Antićev kum.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije