LUKSUZNI HOTEL

FOTO Gori najviši neboder u Čečeniji!

požar u Čečeniji
Foto: Twitter
1/3
03.04.2013.
u 17:33

Požar je buknuo između 4. i 5. kata, no vatrena stihija brzo se proširila i na ostale katove. Svi su gosti na vrijeme uspjeli pobjeći iz nebodera u plamenu.

Gori najviši neboder u Čečeniji, a riječ je o kompleksu Grozny-city u istoimenom gradu u Republici Čečeniji na jugu Rusije. Zapalio se luksuzni hotel s pet zvjezdica, a svi su gosti i zaposlenici, na sreću, uspjeli na vrijeme pobjeći, javlja Russia Today.

Vatra je buknula oko 18 sati po lokalnom vremenu, a društvenu mrežu Twitter odmah su "zatrpale" fotografije nebodera u plamenu. Požar je buknuo između 4. i 5. kata, no vatrena stihija brzo se proširila i na ostale katove.

Na terenu je oko 300 vatrogasaca koji pokušavaju ugasiti požar.

Inače, kompleks Grozny-city otvoren je 2011. godine, a u jednom od nebodera apartman ima i poznati francuski glumac Gerard Depardieu koji je apartman dobio nakon što je proglašen počasnim građaninom Čečenije i nedugo nakon što je dobio rusko državljanstvo.

>> Šest mrtvih dječjih tijela iz jedne obitelji na zgarištu stana

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije