Nogomet

' Gostovanje Dinama na Barama bit će prvorazredni sportski događaj'

brotnjo
vl
12.01.2012.
u 09:56

Uprava kluba je odlučila da 150 ulaznica za susret Brotnjo - Dinamo podijeli osnovcima od prvoga do četvrtog razreda

Mario Rozić, predsjednik HNK Brotnja, navijačima Brotnja i javnosti uputio slijedeće priopćenje:

- Aktualni prvak Hrvatske i sudionik ovogodišnje Lige prvaka, zagrebački GNK Dinamo, 13. siječnja dolazi na pripreme u Međugorje. Nakon tri dana treniranja, u ponedjeljak, 16. siječnja nogometaši trenera Ante Čačića odigrat će prijateljsku utakmicu protiv HNK Brotnja. Utakmica, koja je na rasporedu u 14 sati na stadionu Bare, ujedno je i debi za Čačića na klupi Dinama. Kako je gostovanje ovako renomiranoga protivnika prvorazredan sportski događaj, domaćini iz Brotnja ništa ne prepuštaju slučaju, pa je tako u ponedjeljak, 9. siječnja, održan sastanak Organizacijskoga odbora na kome su dogovoreni svi detalji vezani za organizaciju. Između ostaloga odlučeno je kako će 150 ulaznica za ovu utakmicu biti podijeljeno učenicima osnove škole od prvog do četvrtog razreda. Nogometaši Dinama već tradicionalno prvi dio priprema za proljetni nastavak prvenstva odrađuju u Međugorju, a posljednji put na čitlučkim Barama gostovali su prije 13 godina, kada je također odigrana utakmica između Brotnja i Dinama.

Budući da su zagrebački modri jako popularni u Hercegovini, za sraz s Brotnjom već sada vlada veliko zanimanje. Na sastanku Organizacijskoga odbora donesena je i odluka da cijena ulaznice bude 5 KM, tako da se nesumnjivo u Čitluku sprema prava poslastica za zaljubljenike u nogomet, kaže se u priopćenju kojega je potpisao Mario Rozić, predsjednik HNK Brotnjo iz Čitluka. (mpa)

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije