Rat u Kragujevcu

'Grobari na tribinu ubacili navijača Zvezde, tukli ga i zapalili mu dres'

Grobari
Pixsell
11.02.2013.
u 09:31

Policija je u svom službenom izvješću istaknula kako su navijači Partizana krivi za izazivanje nereda u finalu srbijanskog košarkaškog kupa.

Još se nisu smirile strasti nakon jučerašnjeg prekinutog finala srbijanskog košarkaškog kupa, ali barem se zna tko je kriv za cijelu sramotu. Policija je u svom službenom izvješću istaknula kako su nerede izazvali navijači Partizana, koji su na svoju tribinu ubacili navijača Crvene zvezde, tukli ga, a zatim mu skinuli dres i zapalili. Pristaše crveno-bijelih krenule su spašavati svog člana pa je došlo do obračuna. A veće incidente, navodi policija, spriječila je pravovremena reakcija interventnih snaga, u čijim je redovima također bilo četvero lakše ozlijeđenih.

No, za definitivni prekid utakmice odlučili su se, navode u policiji, nakon što je trener Partizana Duško Vujošević, kad se već sve smirilo, krenuo u verbalni obračun s predsjednikom Crvene zvezde Nebojšom Čovićem. Njih dvojicu smirivati je morao i predsjednik Srbijanskog košarkaškog saveza Dragan Đilas.

Utakmica, prekinuta u 26. minuti pri rezultatu 43:43, nastavit će se danas u 19 sati, ali bez publike.

>>Prekinut finale kupa zbog tučnjave navijača Partizana i Zvezde

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije