Liga prvaka MZ

Grude C. izborile polufinale

Stolac
31.08.2012.
u 10:51

Pirova pobjeda Stoca, a Grab se “osušio” protiv momčadi Meljakuše

Sinoć su odigrane zadnje utakmice razigravanja po skupinama, a već večeras igra se polufinale Lige prvaka mjesnih zajednica, tj. završnice malonogometne Lige Hercegovine u Stocu. Bit će to dvoboji ekipa koje su i najviše pokazale u toj prvoj fazi natjecanja, gdje je publika proteklih dana uživala u neizvjesnim utakmicama s dosta preokreta i golijadama.

Putnici za finale

A večeras se traže putnici u veliko finale koje se igra u nedjelju navečer i u kojem će se dobiti novi pobjednik najmasovnijeg amaterskog sportskog natjecanja u Hercegovini. Među četiri najbolje ekipe već se ranije plasiralo Međugorje (pobjednik skupine B) kao predstavnik Čitluka, a to je isto učinila i ekipa Grude Centar koja je bila najbolja u skupini A. Treće večeri natjecanja Grude Centar su bile uvjerljive protiv ekipe Ljubunčića, predstavnika Livna. Na kraju je bilo 6:0 za Grude Centar koje su ovu utakmicu igrale samo s jednim pričuvnim igračem (a u utakmici protiv Ljutog Doca Gruđani su igrali bez rezervnih igrača) pa su time pokazali koliko su i tjelesno spremni. Za očekivati je da će Gruđani u večerašnjem polufinalu nastupiti s više igrača, a zasigurno će i njihovi navijači doći u Stolac u velikom broju. Iako se kasno sinoć i definitivno odlučivalo o tome koja su dva preostala polufinalista, ekipa Ljutog Doca kao predstavnik Širokog Brijega je s četiri osvojena boda (skupina A) i najbolja drugoplasirana ekipa pa je po tom pravilu i ona u večerašnjem polufinalu.

Borba za preostalo mjesto

Za jedno preostalo mjesto u polufinalu kasno sinoć su se u međusobnom dvoboju borile ekipe Meljakuše (Posušje) i Čapljine I (Čapljina). Treće večeri Lige prvaka MZ u Stocu vrijednu pobjedu je u dvoboju s Grabom (Ljubuški) uknjižila odlična ekipa Meljakuše. Na kraju je bilo 5:4 za predstavnika Posušja. Raspoložena je bila i ekipa domaćeg Stoca koja je s uvjerljivih 7:2 bila bolja od Čapljine I. Ipak, ta pobjeda stolačkom predstavniku nažalost nije pomogla da se dočepa večerašnjeg polufinala.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?