Liga 12

HKK Posušje dobiva neodigrani susret protiv KK Servitiuma

Košarka
28.11.2012.
u 10:31

Do susreta nije došlo jer je domaćin tražio odgodu susreta, a da pri tom nitko iz kluba iz Posušja nije pravovremeno informiran

Rijetko koja sezona u gotovo svim košarkaškim natjecanjima u Bosni i Hercegovini završi na regularan način. Svih proteklih sezona događalo se da pojedini klubovi započnu natjecanje, pa kasnije iz raznih razloga, a najčešće financijskih odustanu, pa tako nastanu određeni problemi koji stavljaju u prvi plan i regularnost samog natjecanja. Izgleda da će i s Ligom 12 košarkaškog prvenstva Bosne i Hercegovine nešto slično dogoditi i ove sezone. Naime, susret petoga kola između Servitiuma i Posušja trebao se odigrati u nedjelju, 25. studenoga. Do susreta nije došlo jer je domaćin tražio odgodu susreta, a da pri tom nitko iz kluba iz Posušja nije pravovremeno informiran. Posušani su samo na službenoj stranici Košarkaškog saveza Bosne i Hercegovine saznali da bi se susret trebao igrati večeras s početkom u 19 sati. U košarkaškom klubu iz Posušja su iznenađeni takvim potezom i neće putovati u Gradišku. - Mi službeno ne znamo za današnji termin i ne putujemo u Gradišku. Spremamo se za nedjeljni susret kada nam u goste stiže vodeća Čapljina - kazao nam je trener Posušana Tihomir Mustapić. Što će biti s neodigranim susretom i hoće li Posušje susret dobiti bez borbe, sasvim je izvjesno jer u propozicijama natjecanja, između ostalog, stoji. - Raspored natjecanja nije moguće mijenjati. Izuzetno u međusobnom dogovoru, ekipe mogu promijeniti termin odigravanja utakmice 72 sata prije ili 72 sata poslije termina predviđenog kalendarom natjecanja, zapisano je. No, na adresu kluba iz Posušja ništa službeno nije stiglo. Koji su razlozi otkazivanja susreta kojem su domaćini Gradišćani, ne znamo, no, prema neprovjerenim informacijama, financijska kriza i dugovanja uvukla su se i u redove kluba koji je prošle sezone po prvi put izborio pravo nastupa među najboljim bh. klubovima.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije